bland barn, kineser, korv och skilda världar

swebus mot jönköping. vi har nyss lämnat linköping, första och enda stoppet, nu är det bara en timme och tjugo minuter kvar. bussen är inte ens halvfull och jag är omgiven av spacklade kineser som skalar tjockkorv och har strumpor i sandalerna. nyss gick en liten tant fram till busschaffisen, som sen ropade ut att alla skulle hålla utkik efter ett rött sittunderlag. tanten ville gärna ha tillbaka det. jag vet egentligen vart det är. på sätet framför, för där satt tanten egentligen. under uppehållet i linköping gick hon på toa och då kom ett kid och snodde platsen, och tanten gick förbi flera gånger utan att våga säga till. nu sitter hon två rader bak, utan sittunderlag, och jag vågar inte säga till killen framför. tycker barn är lite skrämmande. åtminstone tiden dom går i grundskolan. har liksom ingenting att säga dom. som om dom vore från en annan planet. obehagligt.
 
well. jag har kollat på skilda världar, ätit en fjärdedels vattenmelon och kissat två gånger. hatar att gå på busstoaletter. 1. dom stinker alltid förjävligt, 2. det är galet svårt att ta på sig byxorna medan bussen kör. är alltid rädd att trilla ner i toaletten. blä.
 
en timme och en kvart! fem minuter har gått och jag kan tydligen konsten att få tiden att gå. he he he.. och nu är det någon som har börjat knapra jordnötter också. TUR att linn bor i jönköping och inte behöver åka den här bussen, för då hade jag varit tvungen att hålla koll på att hon inte helt plötsligt fick en dödlig allergiattack. tur!
 
såhär häftig är jag när jag åker buss. kepa och sönderklippt grancan-tisha.
 
och såhär läcker blir jag när jag hänger med snygg-linn (till höger)!

zaraaaabiiiiii

gym - check, dusch och smink - check, mys med little baby - check! nu ska jag iväg och möta upp kusin linda och kjempegutten max för lite quality time och en lunch på stan. koseligt!
 

att sova eller inte sova

det är helt sjukt vad trött jag är. första natten här (lördag till söndag) hade jag ställt klockan på elva och sov som en stock tills den ringde. sen har det varit annat som väckt mig.. jag är inte vad vid ljuden här. hemma tog det lååång tid innan jag kunde ha fönstret öppet på nätterna på grund av skrikande människor, hög musik, trikkar och annan trafik precis utanför mitt hus. nu är det vardagsmat. istället irriterar jag mig nu, när jag är hemma i uppsala, på fågelkvitter vid fyra på morgonen, slammer med porslin från köket och lekande barn på tomten bredvid. vaknar 17 gånger per natt och när det väl är dags att gå upp ser jag ut som en hamster i nyllet och huvudet är proppat fullt av bomull.
 
ser fram emot sex timmar på buss imorgon. faktiskt! jag ska inte göra någonting annat än se på dålig web-tv, sova och eventuelllllllt spela lite sims. hehehehe.
 
however, denna dag är fröken ståhls födelsedag och det svider lite att inte vara i oslo och fira me'na. solen skiner åtminstone och jag har käkat upp min gröt så nu ska jag jogga bort till min gamla gymnasieskola för ett pass på gymmet. får bli lite alternativt program, då jag vet att dom varken har kettlebells eller pilatesboll, inte ens en bosu, så vi får se. på något sätt ska jag nog få dom små musklerna att svida, ändå.

semester

jag har det rätt härligt här hemma! igår hängde jag med kristin hela eftermiddagen, åt lunch och shoppade tills vi blev blå och panka (åtminstone kristin, hehehe). efter en snabb sväng inom alice och mehmet, som jag vaktar ett par dagar, stack jag till bella och drack vin med henne, felicia och ellinor. ellinor är en arbetsmyra och drog hem rätt fort, vi andra tog en taxi till terassen för lite öl. fint att se tjejerna igen!
 
idag är jag inte på topp, av förklarliga skäl, så jag planerar mjukisar och slappt häng framför tv:n tills mitt mående bättras på lite. eventuellt tränar jag i eftermiddag och ikväll ska jag träffa sofia och gravida (!!!) frida!
 

home, sweet home

kära, gamla uppis! äntligen har jag landat i soffan hemma på örbygatan, efter två tåg, en buss, en promenad och totalt åtta timmar på resande fot. skönt. en djävulsk romans går på tv, den är lika dålig som sist jag såg den för typ hur många år sen som helst. jag är trött men har det rätt bra.
 
det är någonting visst med den här staden. någonting speciellt med att känna varje gatsten och veta vem som bor i kvarteren runt där jag är uppväxt. det luktar blommor och träd här, frisk luft och natur. husen är så låga, man ser himlen, det är fint men det är bara här jag får den klaustrofobiska känslan när jag tittar upp, som att himlen är en kupol vi är instängda under.
 
semesterplanerna känns bra nu, faktiskt. det känns bra att vara hemma. här blir jag till på torsdag, på fredag morgon åker jag till linn i jönköping och så åker jag tillbaka till oslo på måndag eftermiddag. imorgon vid lunch kommer mamma och tar med mig ut på landet. tänker att jag blir där till måndag eller tisdag, beroende på vad pärisarna gör, på tisdag ska jag träffa kristin och förhoppningsvis linda och max på dagen och felicia på kvällen.
 
nu ska jag bädda ner mig i min stora, mjuka säng och sova ut för första gången på forever. deeeiliiiig. godnatt!
 
 

fint ska're va!

what a day! vi har 3 for 2-kampanje på jobbet, är lika med galet mycket människor som jagar skor. jag som gillar stress (mja.. i lagom mängd, alltså) och att ha mycket att göra har skitkul, men det tar ju energi också. såklart. när klockan slog sex sprang jag och maria därifrån, bokstavligt talat för mig som även sprang tillbaka eftersom jag glömt vinet och inte orkade låsa och låsa upp cykeln igen.. haha.
 
nu ska jag springa ner och möta upp agnes för att traska mot emilia och lite midsommarfirande med.. tada, svenskar! blir en lugn kväll då jag jobbar imorgon och går rätt på tåget efteråt, men fint ska're bli! kos dere!
 
mjau! glad midsommar, igen!

sommaaar!

hipp hurra, hörni!

denna midsommarmorgon startade med en löprunda för fröken stahlén. 5 km, 39.36 min (inklusive uppvärmning och stretch), 367 kcal med en pulstopp på 89% och medel på 77%. bra jobbat, tycker jag nog! sprang i solen längs akerselva upp till sagene, över till torshov och sen ned förbi birkelunden och sofienberg hem igen.

nu har jag fått i mig lite blåbärsgröt, fått duscha och ska vara fin på jobbet i somrig klänning. ikväll blir det firande hos emilia med kokt potatis och vin. ha en fin dag, det ska jag ha!

dåliga dagar

idag var en sån där dag när man inte ska vara vaken. från det att jag kom till jobbet och tills jag gick därifrån sa jag kanske.. tjugo meningar? det var en sån dag, då man bara önskar att man var precis var som helst förutom just där man är. slitsamt.

men emilia och jag låg fantastiskt (?) nog på exakt samma nivå hela dagen, så vi stod där bredvid varandra, tysta vid kanten av disken och rullade strumpor. ninni var gullig och klappade på mig ibland och maria fick mig på lite bättre humör. joråsatte. meeen, jag dissade träning idag, dels för att jag inte hann efter jobbet då jag och siri skulle på visning (på en lägenhet som vi trodde var asfin men som visade sig vara bara superkonstig) och inte orkade åka ner igen när jag väl var hemma, dels för att jag var trött och sliten och rädd att bryta benen på löpbandet eller i spåret. måndagar är ju konditionsdagar. istället cyklade jag till oslo city och köpte choklad och ett the sims-spel. he he heeee.

och annars jobbar jag till och med lördag och sen går jag på ferie. känns sådär, för att vara helt ärlig. har ingen lust alls att åka hem men vet att mamma blir besviken om jag inte gör det (haha), men i och med att alla mina planer för semestern gick upp i intet är jag inte vidare sugen på att gå och dra i uppsala i två veckor. plus att biljetterna är snuskigt dyra. funderar därför på att åka hem typ på måndag, stanna till fredag, åka till linn i jönköping över helgen och sen ta turen tillbaka till oslo veckan därpå. jag mår bättre av att vara här, i mitt eget hem, än i en stad som bara öser dåliga minnen och klaustrofobi. även om fina människor bor där, såklart. ni är ju välkomna att komma hit också! hint, hint.

justja, och om någon har missat det har jag fått svar från csn, och jag är BEVILJAD STUDIELÅN!!! nu blir det definitivt plugg till hösten för fröken stahlén! ägnade halva lunchen åt att läsa igenom studieplanen och cyklade förbi skolan nu ikväll. ser fram emot det. är lite skraj, men mest förväntansfull. nu börjar det. livet.

fet fest och utflykt!

hallå!

idag mår jag som jag förtjänar. rätt kasst, med andra ord. igår var det sommarfest hos chefen, alla fina tjejer från jobbet var där och jag hade en ny sommarklänning. att regnet hängde i luften och luftfuktigheten gjorde att det kändes som om vi var mitt i amazonas låtsades vi inte om, vi drack somrig bål och åt hembakat bröd och lyssnade på gamla cd-skivor. mot midnatt droppade cirka hälften av och vi andra tog en taxi till youngstorget. två pubar, två shots, två öl och sen mysig promenad hem i regnet med ninni. superbra kväll! jävligt random, men superbra!

nu väntar jag på att fröken ståhl ska tvätta klart så hon kan komma hit någon gång. för ovanlighetens skull ska vi faktiskt inte spendera en hel söndag till att bara vara bakis och se på dålig tv, nej, vi ska på utflykt! nu när jag och siri ska flytta och få ny lägenhet har jag nämligen börjat fundera på att adoptera en liten krabat, och därför tar vi turen till kattehuset för lite kos och info. kommer ju inte komma hem med ett djur förrän vi har flyttat, men ändå. det här ska bli så mysigt!!!


jag igår, med söt klänning från carlings

barrunda

aloha peeps! idag är det lördag och jag har just vaknat. ligger kvar i sängen med träningsvärk i mage och ben, ska alldeles snart ta mig upp och käka lite gröt innan jag tar en sväng på gymmet och jobbar bort det onda! finns ju ingenting som botar träningsvärk så bra som lite muskelarbete. true story

annars ska jag jaga träningsshorts och strumpbyxor på h&m, köpa blommor och hinna förbi vinmonopolet, städa rummet och göra mig fager och grann för cirka 18-19 droppar lite folk från jobbet in hos mig. här tar vi ett glas vin innan vi i samlad tropp (kul ord, hehe) promenerar hem till chefen för sommarfest. ska bli asmysigt och jag har köpt en jättefin klänning!

såhär såg det ut förra helgen när vi hade barrunda. får se om det blir dance walk på väg hem även inatt..!



set fire

okej. nu är det slut med att koka ägg på morgonen. alternativt, tips på var man grejar en ny morgonhjärna?

klev upp sju imorse. satte äggen på plattan, kokade gröt, åt, packade väskan och cyklade till gymmet. hängde in grejerna, låste skåpet och skulle precis ut i studion och börja träna när paniken slog mig. SHIT. ÄGGEN STOD FORTFARANDE OCH KOKADE PÅ PLATTAN. var bara att lämna grejerna, slänga sig upp på cykeln och ta mig hem fortast möjligt. (obs, brukar ta kanske sju minuter, lovar att jag var hemma på tre!) vid denna tidspunkt var jag rätt övertygad om att inte bara köket, inte bara lägenheten, inte bara huset utan hela kvarteret stod i eld och lågor. kutade uppför trapporna, in i hallen (luktade det inte lite konstigt? bränt?), in i köket och.. plattan var av. äggen i ljummet vatten i kastrullen. och jag tackar min lyckliga stjärna för att vi har induktionshäll och alla plattor stängs av när man trycker på off. blev inga mellanmålsägg på fröken idag, men hellre det än ett uppeldat kök.. har gett mig själv äggkokningsförbud tills jag har införskaffat en äggklocka. imorgon får jag feriepengar, så då ni.

annars har jag sen lunch, jobbar en och en halv timme till, sen ska jag och josefine på zumba innan det blir torsdagsöl med brudarna. yey! och jag har fri imorgon! ännu mer yey!


vill man vara fin får man lida pin

sen ett par veckor tillbaka har jag fått nytt program för tisdagsträningen med anniken. en gång i veckan kör jag vårt gamla program med knäböj, marklyft, bulgariska utfall, facepulls, pushups, militärpress och så vidare, går igenom hela kroppen på relativt kort tid och med pulsen igång under hela akten. det här nya programmet är relativt likt, men med andra eller utvecklade övningar och andra delar av dom stora muskelgrupperna, så som raka marklyft, knäböj med stången på bröstet istället för på axlarna, höftlyft, kettlebell swing, rodd, dips och planka. tunga vikter och få repetitioner. tufft men supereffektivt.

men allting går inte bara smooth och enkelt. det är inte bara musklerna som värker och bränner, utan även ben och hud. det tog ett tag innan jag hittade en sån kudde att ha på stången för att inte krossa axlarna under knäböj, och fram tills dess har mina axlar varit konstant blå. nu har jag dock hittat ett nytt problem: mina ljumskar är tydligen inte skapta för att lyfta 35 kilo stång. inte ens med fyrdubbelvikt matta. detta är vad jag hittade efter gårdagens pass, någon som hört om ljumsk-kuddar?


those little things

såna små saker som gör vardagen. som till exempel att jag köpte ägg idag efter jobbet och killen i kassan sa "det blir 5500 kronor" bara för att vara lite rolig. jag skrattade (för jag tyckte faktiskt att det var rätt kul, ehehe..). förresten känner dom igen mig på rema 1000. hälsar lite extra vänligt. ger mig påsar gratis om jag glömmer och så vidare. på kaffebrenneriet också, jag behöver bara kliva in genom dörren så skriker tjejen bakom disken "mellom dagens?!" vet inte riktigt hur jag ska tolka det. som att jag köper för mycket ägg och kaffe kanske.

hallå, trött brud

idag har det inte gjorts många knop i det stahlénska residentet. emilia sov här, så efter att hon gick hem har jag städat ugnen, kokat hallongröt, spelat sims, ätit tacos och kollat på saltkråkan. mjaaa.

men igår, hörni! för det första sov jag ju aslänge. har jag visst redan sagt. hur som helst tog jag mig till slut till gymmet, stannade en och en halv timme och my ass vad både ben och rumpa klagar idag! bra jobbat alltså. sen stötte jag ihop med tora på väg till cykeln så vi stod och tjötade en stund innan jag drog till byporten och köpte smink. hem en sväng, lagade supermiddag bestående av kokt broccoli, gurk- och tomatsallad samt biffar på röda linser, blandade bönor, chiaxfrö och chiaxmjöl. podcasts, dusch och smink och sen kom agnes, emilia och ylva och drack lite öl innan barrundan startade. första stopp: evergreen på bislett där ölen bara kostade 38 kronor! (obs, skitbilligt för att vara oslo, så vi bokade in en ny öldejt till på torsdag direkt.) efter det, ett random ställe med asschysst och tomt dansgolv någonstans på vägen mot stan, sen en uteservering på national. efter det lämnade vi av ylva innan vi försökte komma in på costanza för att möta upp anett, var proppat och en halvtimmes kö, så vi hamnade på något annat ställe på solli. mysigt och bra musik, men minus på att hela stället luktade prutt och att man inte fick dricka öl på deras uteservering? well. summa summarum, bra och rolig kväll!

annars kan jag ju uppdatera om att jag går i väntans tider. haha oj, JAG ÄR ALLTSÅ INTE GRAVID, jag bara väntar på besked från knas-csn som inte tycker att jag är värdig studiemedel från sverige. vad ska man göra, när man är för svensk för att få lån från norge men för norsk för att få från sitt lilla hemland? har skrivit ett brev och berättat situationen nu och jag borde vara berättigad, så hoppas att dom samlar ihop hästarna och ger mig ett positivt besked. och jag kan ju ändå inte göra annat än att vänta, så försöker hålla lugnet. sen har jag även sagt upp mitt rum, av olika anledningar, och jag och siri letar lägenhet tillsammans. har mailat på två nu och hoppas vi får napp snarnie. KUL MED NY LYA!

nu ska jag knoppa innan jag trillar av pinn. mycket sömn denna helgen, men fortfarande lika jävla trött. godnatt!


boxer shorts, eh?

lördag förmiddag. jag vaknade klockan tio, såg att det regnade och somnade om. drömde att någon av mina vänner var en mördare och hade halshuggit en annan brud på en toalett, eller om det i själva verket var hon som halshöggs? hur som helst sparades huvudet i vårt kylskåp som ett ägg i ylvas gamla äggkartong, obehagligt när man knäckte det för att laga mat och det ramlade ut ett gammalt huvud.. jaja.

vaknade tjugo i ett. MENINGSLÖST! hatar att vakna så sent, dagen bara går och man får ingenting gjort. nu har jag precis käkat frulle. gick lite bananas idag och kokade blåbärsgröt med kokos. och så ett knäckebröd med naturligt jordnötssmör och gurka. och en stor kopp kaffe, för att komma igång lite. kollar på gamla avsnitt av seinfeldt och väntar på bättre tider. eheheee.. nä, men snart ska jag sticka iväg till gymmet för ett råtungt styrkepass! har redan kört båda programmen denna veckan, det ena med anniken i tisdags och det andra i torsdags morse, så jag tänkte att jag kör ett slags kombo-pass med det bästa från båda. blir bra.

förresten lyckades jag knocka mig själv med vattenflaskan här om dagen och har nu en stor blåsa/minimal fläskläpp. kuligt, eftersom vi ikväll ska vara smokin' hot och köra barrunda på bislett, majorstuen och solli. jajaja!


fel sida, fel sida!

hej bloggeeen, idag är jag sur och trött. snoozade för länge och kom inte upp förrän en timme efter att klockan ringt. glömde ha salt i gröten så den smakade skit. har inte hunnit koka ägg och måste därför köpa mellis. har bara fula kläder och jag har inte ens tid att sminka mig ordentligt - därför ser jag ut som en påskkärring med knallröda kinder och svarta ögonbryn.

well. nästa ljuspunkt: podcast på väg till jobbet och morgonkaffe från kaffebrenneriet. nu har jag inte druckit svart guld på fem dagar. idag är jag så jävla värd're!

om närhet och avstånd

är det inte konstigt när man har vetat om en människas existens en lång tid utan att lägga större vikt vid det, för att helt plötsligt upptäcka att denna person nu står dig närmre än många andra?

så var det med henne. jag minns den första gången vi träffades här och hur stelt det var. jag minns att jag kände ett behov av att ta henne under mina vingar och integrera henne i min och mina vänners gemenskap. jag minns första kvällen i mitt rum, hur lättad jag blev när hon tog för sig. lättad över att hon gick så bra ihop med mina vänner och till slut var vi bara tre stycken kvar som ständigt fyllde på vinglasen, sjöng och skrattade. hon var en av dom och den natten gick jag inte och la mig förrän solen hade gått upp för längesen.

sen minns jag inget mer, för ända sen den morgonen var hon så självklar.

men ikväll påminde hon mig om det jag lyckats förtränga. ingenting varar för alltid. eoner av tid har plötsligt minskat till 16 dagar. kanske fem-sex kvällar, om vi har tur. det gnager i mig på ett alldeles speciellt sätt när jag tänker på att hon inte kommer komma över och spendera åtta timmar i min soffa på söndagarna. det är något som sticker i bröstet när jag inser att hon inte längre kan vara den jag hör av mig till när jag vill berätta något supertrivialt. som att jag har köpt nya skor eller att grannen på andra sidan gatan lagar mat i bar överkropp igen.

det är ju inte som att hon försvinner helt och hållet. men i jämförelse med tre minuter känns 30 mil som på andra sidan atlanten.


från ett till tre, hon vakna' på det fjärde


mötet

"sprungit en tur?" frågar hon medan jag sköljer händerna. "en kortis" svarar jag och pumpar tvål, "jag körde lite tabata-sprint, 20 sekunder på och 10 av, snabbt och effektivt!" inser att hon inte lyssnar och att jag aldrig har sett henne i andra skor än såna med sömmar mellan tårna. "har du varit på den här timmen ofta? du ser ut att ta stegen så fort" säger kvinnan med barfotaskorna och synar mig upp och ner. när jag berättar att jag är gammal dansare och har lätt för att ta koreografi skiner hon upp en smula. "jag tycker mycket om att dansa! fast det gör det inte lättare förstås.. så fort man känner sig säker i stegen ändrar dom ju." jag håller med, torkar händerna och går runt hörnet till mitt skåp. byter glada, turkosa nike mot anonyma, vita converse. torkar svetten ur pannan och tar på mig glasögonen. hör en liten röst från handfaten. "fast jag antar att det inte blir lättare med åren.." jag låtsas som att jag inte hör, orkar inte skrika fram ett svar, knyter skorna och dricker sista klunkarna ur vattenflaskan. kvinnan med barfotaskorna kommer fram bakom hörnet, hon är på väg att gå, tittar på mig och upprepar det hon nyss mumlat för sig själv. "och jag är ju faktiskt 63 år!" utropar hon, "så jag måste väl förlika mig med att det inte är lika enkelt nu som förr." jag nickar. "ibland måste man bara låta sig själv vara" säger jag och ler lite. insikten som nått mig har också nått henne. mellan oss är det 40 år och fyra sömmar mellan tårna men vi tänker likadant. "ja, ibland måste man låta sig själv vara" säger kvinnan och går ut genom dörren.

sneak peek


FÖRSTA SÖNDAGEN I JUNI WOOP

söndag. søndag. sunday. domingo. dimanche. sådär. nu har jag sagt dagens namn på alla språk jag kan.
det blev inget rave igår. jag och emilia fastnade hos henne bland vin, kuddar, babbel och ett halvt avsnitt big brother. det gjorde inget att vi inte kom iväg, det var så - jävla - mysigt att bara hänga och umgås och kvalitet:a lite med min fina kompis. vid tvåtiden sprang jag hem (ja, sprang, för det var mörkt och jag lyssnade på schlager och hade myror i brallan) och idag vaknade jag inte förrän halv tolv. minns inte sist jag sov så länge. tror det behövdes. känner mig en smula mer utvilad idag.

dock bara en smula, vilket är orsaken till att jag inte fått gjort det jag planerade att göra idag - städa rummet, gå på utställning på niss och gymma. tänker såhär, att städa kan jag göra en annan dag, för lite skit i hörnen har ingen dött av. utställningen var det ju trist att missa, men å andra sidan känner jag ingen där och hade mest tänkt gå för att få en inblick av skolan. fast det har jag ju redan fått. en liten en. träningen var väl det jag fick mest panik över att inte palla med, men när jag räknade på saken har jag faktiskt varit på gymmet fyra dagar den här veckan och sammanlagt sju timmar, och med ens kändes allting bättre. he he he.

istället har jag kollat på tre dokumentärer, stickat klart halva framstycket på en jumper jag tror kommer bli sjukt söt, tagit en långpromenad och lyssnat på podcasts samt handlat mat. nu ska jag vara snäll mot hungriga magen och dom små ögonen och äta tacos och se på film. mysig kväll!

gullig bild från när jag och aggan hade vår kompis mongot på besök. kul var'e!

godnatt eller godmorgon

seriously. vad fan är problemet när man kommer hem för att käka middag mellan en öl och förfest och totalslocknar i soffan när klockan är kvart i åtta? dunno. vet bara att jag är vaken nu. ignorerar huvudvärk och trötta ögon och morgonfrilla och drar iväg till emilia istället. har jag lovat så har jag. och jag ska fan se till att ha kul ikväll!


en liten fredag

ledig fredag! jag hade lovat mig själv en lååång välbehövlig sovmorgon men vaknade redan vid nio av sirener, och sirener, och sirener. jag bor ju precis vid trondheimsveien, en stor väg som i princip går ända från stan och ut på landet, och i och med att legevakten med akutmottagning ligger ett stenkast härifrån är det inte alls ovanligt att höra ambulanser titt som tätt. under den halvtimmen jag låg kvar i sängen hann min oroliga själ skapa diverse obehagliga scenarion om ungefär alla människor jag någonsin träffat. till slut gav jag upp och klickade mig in på vg - en brand i ett hus inte särskilt långt härifrån. åtta brandbilar men ingen skadad. tur!

sen kom sjukskrivna ylva hit och hängde med mig, jag lagade lasagne och så såg vi en dokumentär innan jag drog till gymmet. två timmar blev det idag, en stepklass och en cardio/bodypump. KUL SOM FAN! speciellt step:en. resten av kvällen har spenderats med stickning och ylva i soffan. skönt med lite slappt häng. jag och emilia har bytt lördag, så imorgon blir det jobb för fröken stahlén, en sväng inom gymmet och på kvällen ska jag och emilia eventuellt på warehouse party i gamlebyen. där har ni min helg!

två gamla och lite skeva bilder på en svettig brutta på gymmet. enjoy!