color line

hemma efter en sjukt rolig och bra och fantastisk och härlig båttur till kiel! ylva fyllde år i förra veckan och jag passade på att ge henne äran att ta mig med på min första kryssning i födelsedagspresent. skitbra, tyckte både hon och jag, så i lördags packade vi väskorna och tog oss (något bakis, efter ett storslaget överraskningskalas dagen före) ner till hamnen. eftersom vi var lite vip i och med att min gamla roomie malin jobbar på båten fick vi ett T på biljetterna och lov att gå på en timme före alla andra. wiho! malin kom och mötte upp oss och två andra kompisar till henne och så fick vi en gratistur på spa med massagestolar och jacuzzi!!! sen kollade jag och ylva runt på båten, spelade bort pengar på casino och införskaffade lite nödvändigheter på tax free innan det var dags för malins show, a pop fairytale eller något liknande. JAG DOG LITE. malin var såklart bäst, ktss.

klockan 10 på söndagen anlände vi till kiel och hela gänget gick på starbucks och åt frukost, lääänge, tills ylva fick restless legs syndrome och vi traskade tillbaka till båten. tog en nap. shoppade i tax free. duschade. sminkade oss. tog ett glas vin. SEEEN var det dags för show igen, musical highlights. jag och ylva var stunned. och dog igen. så vi var tvungna att gå på samma show igen. malin skjolde, min nya idol alltså! efter showen hängde vi allihopa i min och ylvas hytt och drack vin och lyssnade på roxette. till slut hade alla gått och lagt sig, förutom jag och malin som satt uppe till halv fem och pratade och pratade och pratade. jättefint, vare.

och nu är vi hemma. och jag är ledig idag. det är höst i oslo, jag har plockat fram mina uggs och flyttat in i min hemstickade mössa och gått på biblioteket och lånat filmer. så fast solen skiner drar jag ner persiennerna och ser på hair och dricker coca cola, för det får man efter ett sånt här äventyr!





ylva och jag vid avfärd. skepp ohoj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback