love is where the heart is

kommer ut från gymmet. yr.no har lovat 19 grader och strålande sol hela dagen men det regnar visst. cyklar långsamt hem, trötta ben, släpar mig uppför trapporna och håller mig i ledstången. mitt rum luktar illa. en välbekant lukt, som kattkiss eller gammal bakfylla. kan inte sätta fingret på det, fönstret är redan öppet, jag måste städa. måste packa upp resväskan som ligger slängd mitt på golvet. måste byta lakan, bädda sängen, tvätta semestertvätt. mina axlar svider av mjölksyra, tunga att lyfta. jag måste duscha och tvätta håret. måste, måste, måste.
 
men jag har kommit igång med dagen. jag har redan ätit frukost, varit och tränat och kommit hem igen. jag har fått bekräftat att det inte gör något att jag bara tränade två-tre gånger förra veckan, att musklerna inte försvinner och att jag inte ser ut som en stor blobb på grund av en veckas semester. och jag har fått bevisat för mig själv att det är sant, det där med att två styrketräningsakter i veckan räcker för att upprätthålla musklernas framsteg. mina framsteg. jag lyfter närmare 60 kg i raka marklyft nu. det ska jag bara ha cred för. ingen jävla ångest.
 
idag känner jag för att pyssla och se på film, och det tänker jag göra! .. efter att jag har gjort alla måsten. dags att sätta igång, kanske.
 
invigning av mina nya nike-tights. älska färgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback